Ord från klienter

Fina ord från klienter som jag har haft förmånen att få lära känna.

Jag vill tacka Anna för den fantastiska resa jag har påbörjat hos henne med massage till att börja med för ca 10 år sen men även starten jag gjorde med hennes meditation- och chakra-meditation. Det finns inget som är omöjligt när man kommer in i Annas mysiga hus, lugnet infinner sig och man får lösningar på det mesta, inte alltid med en gång men efter ett tag kommer lösningen. Det har hjälpt mig att tänka efter, ta det lugnt i vardagen på ett helt annat sätt.

Meditation kan vara jobbigt i början, det tar ett tag att lära sig men är väl värt det. Djur och natur är viktiga delar i Annas vardag och man är tacksam att Anna har delat med sig av sina djur vid bl a meditation. Vi hade en fantastisk meditation med Annas hästar, och sin systers, tack bästa Anna.
Karina

___

Anna har tagit med mig på den häftigaste resan man kan göra i livet! Att få utforska sig själv, att växa som person och att bli en bättre version av sig själv. Anna är inte bara min massör utan även min livscoach. Jag är evigt tacksam för alla de tillfällen jag fått tillsammans med henne.
Evelina

___

Om behandlingarna

Att få helhetsbehandling av Anna är att få den finaste och kärleksfullaste guidningen att hitta hem till hela dig. Med Annas kunskap och värme guidas du att gå ifrån sinnet till din kropp och till ditt hjärta för att du skall kunna finna balans. Genom behandlingar får du hjälp att släppa på spänningar, blockeringar och stagnationer på alla nivåer. Allt Anna gör utgår så tydligt från hennes stora tillit till varje persons egen potential att läka sig själv och det gör hennes behandlingar så tydligt holistiska, något som verkligen behövs i dagens samhälle. För mig är varje besök hos Anna fullt av värme och magi.

Om meditationscirklarna 

Att utforska meditation i grupp under trygg ledningen av Anna var min väg in i den andlighet som till stor del hjälpt mig att läka min utmattning. Att vara en grupp när man lär sig meditera gör energierna såå mycket starkare och med Annas trygga guidning är resultatet magiskt.

Om behandling av min häst

Tack vare Annas behandling av min häst har min och Merros relation helt förändrats och jag förstår henne på ett helt nytt sätt – det påverkar allt från ridning till all annan tid tillsammans och jag är så tacksam för att ha fått denna hjälp, det betyder allt. Skrivit rakt från hjärtat, du helt unik Anna!
Camilla

___

Anna har varit till stor hjälp för mig sen många år tillbaka. Hon har hjälpt och stöttat mig i min personliga utveckling Framförallt att hitta mig själv och finna ett lugn jag inte trodde jag skulle få uppleva! Jag rekommenderar starkt Annas hjälp!
Julia

___

Jag känner sådan tacksamhet att jag hittade Anna på Nylands Hälsohus. Ljuset och glädjen börjar åter komma tillbaka in i mitt liv. Tack för att du hjälper min kropp och själ till läkning. Detta är magiskt!
Christina

___

Det är otroligt värdefullt att komma till Anna för en fantastiskt välgörande holistisk behandling som stärker kroppen, och går in i djupet av helheten. Jag ser fram emot varje behandling som nu blivit en viktig del av mitt välmående för både kropp och själ, jag går alltid därifrån fylld med ny härlig energi.
Goda hälsningar Tommy

___

Hej Anna!
Jag lovade ju att skriva några ord om vad dina behandlingar betyder för mig.  

So here it goes:
Att komma till dig Anna, då jag mådde som sämst, blev en vändpunkt för mig. Du ser verkligen till hela människan och har hjälpt mig på min väg att läka, både kropp och själ. Är djupt tacksam för allt jag har fått av dig!

Stor kram bästa du!
C
ecilia