Ta del av kunskap om kroppens meridiansystem, triggerpunkter och de fem elementen och hur de kan bistå för att aktivera den självläkande förmågan hos kropp, själ, och sinne.

Kursen ger dig kunskap om hur allt hänger ihop i det stora och det lilla, i det fysiska och andliga och hur meridianer, triggerpunkter liksom elementkunskap kan kombineras för att aktivera den självläkande kraften i helhetens oändliga potential. Kursen riktar sig till dig som idag arbetar med hälsa som terapeut, yogalärare eller healer och som har kunskap om kroppens chakrasystem. Kursen är också öppen för dig som är under pågående utbildning inom hälsa, yoga och healing.

Kursen hålls av Anna Hammarström som är healer och friskvårdsterapeut för människor och djur med lång praktisk erfarenhet. Kursen kombinerar teori med praktik liksom reflektioner och vägledda meditationer.

Anmälan: Skicka ett mail till info@linalanestrand.se där du anger kontaktuppgifter och vad du arbetar med alternativt studerar idag inom hälsoområdet. Det är ett begränsat antal platser och först till kvarn …
Dag och tid: Lördag 23/10 kl 9-17 och söndag 24/10 kl 9-16
Plats: Nylandsö i Lödöse/Lilla Edet, ca 30 minuter norr om Göteborg
Kostnad: 3.990:- inkl the/kaffe, frukt och sopplunch. Inkl moms för privatpersoner och exkl moms för företagare.

Det finns några sängplatser i stuga på Nylandsö intill älven som kan bokas till kostnad av 250:-/natt.

Varmt Välkommen!