Friskvård

Hos oss är friskvård individanpassade helhetsbehandlingar

Nylands Hälsohus erbjuder helhetsbehandlingar för ditt välbefinnande.

Nylands Hälsohus erbjuder helhetsbehandlingar för ditt välbefinnande.

Logotype, Nylands Hälsohus.Det betyder att en och samma behandling aldrig kan passa alla. På Nylands Hälsohus anpassar Anna Hammarström varje behandling efter individen. Två personer med liknande symptom behöver inte ha samma orsak till besvären.

Målet med varje behandling är att sätta kroppen i en självläkande process där avslappning utgör en viktig del. Kroppens självläkningsförmåga är otroligt stor, men en en kropp som aldrig får slappna av och vila kan inte läka. Stress är en betydande orsak till att kroppen till slut säger ifrån och uppvisar symptom som spända muskler och värk.

Människor med alla möjliga åkommor och besvär söker sig till Nylands Hälsohus, de individuellt anpassade behandlingarna är mycket uppskattade eftersom de är verksamma.

Med alternativa metoder kan Anna hjälpa människor med lättare besvär och symptom. Hon är dock noga med att påpeka att hon inte är läkare utan friskvårdterapeut, vid klara eller misstänkta sjukdomsbilder ska läkare alltid konsulteras.

Nylands Hälsohus tar emot såväl enskilda personer som grupper för olika paketlösningar. Möhippor, kräftskivor och friskvårdshelger är exempel på uppskattade arrangemang som ägt rum i Hälsohusets regi. Möjlighet till övernattning finns. Kontakta Anna Hammarström för ytterligare information.

Läs mer: Friskvårdsbehandlingar | Aktiviteter | Övernattning med Bed’n Breakfast